Information om analyserat livsmedel


Ost hårdost parmesan fett 30% typ Parmiggiano Reggiano

Projekt:
2024 Mejeri, fisk och skaldjur
Vetenskapligt namn:
Bos taurus
Livsmedelsnummer:
103
Analys:
I det analyserade provet från 2024 ingår: Parmiggiano reggia

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Extra hårdost (A0310)
B Artklassificering Ko (B1201)
C Del av växt/djur Ostmassa (C0245)
E Fysisk form Delad i bitar (E0152)
F Värmebehandling Delvis värmebehandlad (F0018)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Inre bakterie lagrad (H0328)
J Konserveringsmetod Kyld (J0131); Pastöriserad (J0135)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Plast (M0172)
N Förpackningsmaterial Plast (N0036)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Italien (R0263)
Z Utmärkande drag Fett 15-30% (Z0185); Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112); Naturlig ostkant (Z0147); Skyddad ursprungsbeteckning (PDO eller S (Z0255)