Information om analyserat livsmedel


Färskost cream cheese lätt fett 15%

Projekt:
2023 Uppdatering av laktosvärden
Vetenskapligt namn:
Bos taurus
Livsmedelsnummer:
108

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Färskost (A0786)
B Artklassificering Ko (B1201)
C Del av växt/djur Ostmassa (C0245)
E Fysisk form Halvfast med mjuk konsistens, (mosad, bredbar) (E0119)
F Värmebehandling Delvis värmebehandlad (F0018)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Fett delvis borttagen, mindre än 50% kva (H0325); Mjölksyre fermenterad (H0101); Saltad (H0173)
J Konserveringsmetod Konserverad genom fermentering (J0104); Kyld (J0131); Pastöriserad (J0135)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Plast (M0172)
N Förpackningsmaterial Aluminium (); Plast (N0036)
P Etikettinformation Lätt eller light (P0132); Människoföda (P0026)
R Ursprung Geografisk plats eller region inte känd (R0001)
Z Utmärkande drag Fett <15% (Z0186); Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)