Information om analyserat livsmedel


Vitmögelost getost chèvre fett 25%

Projekt:
2005 Riksmaten2
Vetenskapligt namn:
Capra aegagrus hircus
Livsmedelsnummer:
111

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Lagrad ost (A0785)
B Artklassificering Get (B1328)
C Del av växt/djur Ostmassa (C0245)
E Fysisk form Halvfast med mjuk konsistens, (mosad, bredbar) (E0119)
F Värmebehandling Värmebehandling okänd (F0001)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Mjölk eller mjölkprodukt tillfört (H0297); Modifierad stärkelse tillfört (H0279); Saltad (H0173); Yta bakterie (H0327); Yta mögel (H0330)
J Konserveringsmetod Konserverad genom att tillföra kemikalie (J0100); Konserverad genom fermentering (J0104); Kyld (J0131)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Geografisk plats eller region inte känd (R0001)
Z Utmärkande drag Fett 15-30% (Z0185); Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112); Mögelostkant (Z0073)