Information om analyserat livsmedel


Röding rå

Vetenskapligt namn:
Salvelinus alpinus
Livsmedelsnummer:
1244

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Fisk (A0802)
B Artklassificering Fjällröding (B1332)
C Del av växt/djur Skelett kött del, utan ben och utan skinn (C0268)
E Fysisk form Hel, naturligt formad (E0150)
F Värmebehandling Ej värmebehandlad (rå) (F0003)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Ingen industriell process tillämpad (H0003)
J Konserveringsmetod Fryst (J0136)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Papper (M0159)
N Förpackningsmaterial Papper (N0039)
P Etikettinformation Människoföda (P0026)
R Ursprung Färskvatten (R0220)
Z Utmärkande drag