Information om analyserat livsmedel


Ansjovis skarpsill konserv.

Projekt:
2023 Uppdatering av laktosvärden
Livsmedelsnummer:
1265

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Fisk- och skaldjursprodukt (A0803)
B Artklassificering Skarpsill (B1235)
C Del av växt/djur Hela djuret eller de flesta delarna används (C0173)
E Fysisk form Hel, naturligt formad (E0150)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod okänd (G0001)
H Industriell process Syrad (H0200); Ättiksyra (inlagd) (H0300)
J Konserveringsmetod Steriliserad/hermetiserad (J0123)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Människoföda (P0026)
R Ursprung Geografisk plats eller region inte känd (R0001)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)