Information om analyserat livsmedel


Sardeller konserv.

Projekt:
2023 Uppdatering av laktosvärden
Livsmedelsnummer:
1270

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Fisk- och skaldjursprodukt (A0803)
B Artklassificering Ansjovis, argentinsk (B1554)
C Del av växt/djur Skelett kött del, utan ben och utan skinn (C0268)
E Fysisk form Delad eller mald (E0122)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod okänd (G0001)
H Industriell process Saltad (H0173); Vegetabiliskt fett eller olja tillfört (H0263)
J Konserveringsmetod Steriliserad/hermetiserad (J0123)
K Förpackningsmedium Annat förpackningsmedium (K0004)
M Förpackningstyp Burk (M0215); Metall (M0151)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Människoföda (P0026)
R Ursprung Geografisk plats eller region inte känd (R0001)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)