Information om analyserat livsmedel


Sill matjessill konserv.

Projekt:
2024 Mejeri, fisk och skaldjur
Livsmedelsnummer:
1281
Analys:
I det analyserade provet från 2024 ingår: Mästarmatjes Abba

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Fisk- och skaldjursprodukt (A0803)
B Artklassificering Sill (B1586)
C Del av växt/djur Skelett kött del, utan ben och utan skinn (C0268)
E Fysisk form Delad eller mald (E0122)
F Värmebehandling Ej värmebehandlad (rå) (F0003)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Kryddor eller örter tillsatt (H0151); Socker eller sirap tillfört (H0136); Syrad (H0200); Ättiksyra (inlagd) (H0300)
J Konserveringsmetod Steriliserad/hermetiserad (J0123)
K Förpackningsmedium Annat förpackningsmedium (K0004)
M Förpackningstyp Burk (M0215); Glas (M0130); Metall (M0151); Plast (M0172)
N Förpackningsmaterial Glas (N0040); Metall (N0041); Plast (N0036)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Nordöstra Atlanten FAO 27 (R0135)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)