Information om analyserat livsmedel


Makrill filé i tomatsås konserv.

Livsmedelsnummer:
1296

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Fisk- och skaldjursprodukt (A0803)
B Artklassificering Makrill (B1790)
C Del av växt/djur Skelett kött del, utan ben och utan skinn (C0268)
E Fysisk form Delad eller mald (E0122)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Grönsak tillförd (H0212)
J Konserveringsmetod Steriliserad/hermetiserad (J0123)
K Förpackningsmedium Förpackad i grönsakjuice (K0016)
M Förpackningstyp Burk (M0215)
N Förpackningsmaterial Metall (N0041)
P Etikettinformation Människoföda (P0026)
R Ursprung Nordöstra Atlanten FAO 27 (R0135)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)