Information om analyserat livsmedel


Surströmming

Vetenskapligt namn:
Clupea harengus
Livsmedelsnummer:
1297

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Fisk- och skaldjursprodukt (A0803)
B Artklassificering Sill (B1586)
C Del av växt/djur Skelett kött del, utan ben och utan skinn (C0268)
E Fysisk form Hel, naturligt formad (E0150)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Lagrad (H0253); Saltad (H0173); Syrad (H0200)
J Konserveringsmetod Konserverad genom fermentering (J0104); Steriliserad/hermetiserad (J0123)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Burk (M0215)
N Förpackningsmaterial Metall (N0041)
P Etikettinformation Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)