Information om analyserat livsmedel


Blåmussla kokt m. vin avrunnen

Livsmedelsnummer:
1385

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Fisk och skaldjur (A0801)
B Artklassificering Blåmussla (B2875)
C Del av växt/djur Skelett kött del, utan ben eller skal (C0125)
E Fysisk form Hel, naturligt formad (E0150)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod kokt och avrunnen (G0015)
H Industriell process Ingen industriell process tillämpad (H0003)
J Konserveringsmetod Kyld (J0131)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Opaketerad produkt (M0003)
N Förpackningsmaterial Oförpackad (N0003)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Nordöstra Atlanten FAO 27 (R0135)
Z Utmärkande drag Hemlagat (Z0109)