Information om analyserat livsmedel


Leverbiff mald lever rå frysvara

Projekt:
2023 Uppdatering av laktosvärden
Livsmedelsnummer:
1473

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Innanmat och inälvsmat (A0796)
B Artklassificering Gris och nötkött (B1105)
C Del av växt/djur Lever (C0176)
E Fysisk form Hel, formad (E0147)
F Värmebehandling Ej värmebehandlad (rå) (F0003)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Grönsak tillförd (H0212); Kryddor eller örter tillsatt (H0151); Saltad (H0173)
J Konserveringsmetod Fryst (J0136)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag