Information om analyserat livsmedel


Leverpastej bredbar fett ca 10%

Projekt:
2023 Uppdatering av laktosvärden
Livsmedelsnummer:
1477

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Innanmat och inälvsmat (A0796)
B Artklassificering Gris (B1136)
C Del av växt/djur Lever (C0176)
E Fysisk form Halvfast med mjuk konsistens, (mosad, bredbar) (E0119)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Bakad eller rostad i ugn (G0005)
H Industriell process Fett tillfört (H0221); Kryddor eller örter tillsatt (H0151); Rökt eller rök smaksatt (H0172)
J Konserveringsmetod Konserverad genom att tillföra kemikalie (J0100); Kyld (J0131)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Människoföda (P0026)
R Ursprung Geografisk plats eller region inte känd (R0001)
Z Utmärkande drag Fett <15% (Z0186); Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)