Information om analyserat livsmedel


Leverpastej bredbar fett 3-3,5%

Projekt:
2005 Riksmaten2
Livsmedelsnummer:
1478

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Innanmat och inälvsmat (A0796)
B Artklassificering Gris (B1136)
C Del av växt/djur Lever (C0176)
E Fysisk form Halvfast med mjuk konsistens, (mosad, bredbar) (E0119)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Bakad eller rostad i ugn (G0005)
H Industriell process Animaliskt fett eller olja tillfört (H0262); Grönsak tillförd (H0212); Kryddor eller örter tillsatt (H0151); Mjölk eller mjölkprodukt tillfört (H0297); Modifierad stärkelse tillfört (H0279); Saltad (H0173); Vatten tillfört (H0148)
J Konserveringsmetod Konserverad genom att tillföra kemikalie (J0100); Kyld (J0131)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Låda, box, ask (M0213); Plast (M0172)
N Förpackningsmaterial Plast (N0036)
P Etikettinformation Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Fett 3-4% (Z0179); Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)