Information om analyserat livsmedel


Lantpaté

Projekt:
2002 Blandade produkter
Livsmedelsnummer:
1482

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Kött eller köttprodukter (A0793)
B Artklassificering Gris (B1136)
C Del av växt/djur Lever (C0176)
E Fysisk form Halvfast med fasta bitar (E0134)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Bakad eller rostad i ugn (G0005)
H Industriell process Animaliskt fett eller olja tillfört (H0262); Kryddor eller örter tillsatt (H0151); Kött tillfört (H0191); Mjölk tillfört (H0184); Saltad (H0173); Vatten tillfört (H0148)
J Konserveringsmetod Konserverad genom att tillföra kemikalie (J0100); Kyld (J0131)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)