Information om analyserat livsmedel


Korv kycklingkorv mager

Projekt:
2005 Riksmaten2
Livsmedelsnummer:
1485

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Korv eller liknande produkt (A0798)
B Artklassificering Kyckling (B1198)
C Del av växt/djur Skelett kött del, utan ben och utan skinn (C0268)
E Fysisk form Fast (E0151)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Grönsak tillförd (H0212); Homogeniserad eller emulsifierad (H0306); Kryddor eller örter tillsatt (H0151); Rökt eller rök smaksatt (H0172); Saltad (H0173); Socker eller sirap tillfört (H0136); Vatten tillfört (H0148)
J Konserveringsmetod Konserverad genom att tillföra kemikalie (J0100)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Fett <15% (Z0186); Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112); Ätbart korvskinn (Z0094)