Information om analyserat livsmedel


Pölsa

Projekt:
2023 Uppdatering av laktosvärden
Livsmedelsnummer:
1543

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Maträtter och efterrätter (A0861)
B Artklassificering Gris och nötkött (B1105)
C Del av växt/djur Lever (C0176)
E Fysisk form Halvfast med fasta bitar (E0134)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Kokt (G0014)
H Industriell process Fett tillfört (H0221); Korn tillfört (H0323); Kryddor eller örter tillsatt (H0151); Kött tillfört (H0191); Saltad (H0173)
J Konserveringsmetod Konserverad genom att tillföra kemikalie (J0100)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)