Information om analyserat livsmedel


Kex m. syltfyllning

Projekt:
2004 Konditoribitar
Livsmedelsnummer:
1616

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Bageriprodukter, söta och/eller feta (A0821)
B Artklassificering Vete grupp (B1312)
C Del av växt/djur Mjöl/frövita, grodd och kli borttaget (Endosperm) (C0208)
E Fysisk form Hel, formad (E0147)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Bakad eller rostad i ugn (G0005)
H Industriell process Bakpulver tillfört (H0351); Frukt tillfört (H0147); Fylld eller fyllning (H0207); Saltad (H0173); Smak- eller kryddextrakt tillfört (H0100); Socker eller sirap tillfört (H0136); Vegetabiliskt fett eller olja tillfört (H0263)
J Konserveringsmetod Konserverad genom att tillföra kemikalie (J0100)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Plast (M0172); Påse (M0197)
N Förpackningsmaterial Plast (N0036)
P Etikettinformation Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)