Information om analyserat livsmedel


Toscabit m. mazarinmassa mandel choklad

Projekt:
2004 Konditoribitar
Livsmedelsnummer:
1646

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Bageriprodukter, söta och/eller feta (A0821)
B Artklassificering Sötmandel (B2720)
C Del av växt/djur Frö (C0155)
E Fysisk form Hel, formad (E0147)
F Värmebehandling Delvis värmebehandlad (F0018)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod okänd (G0001)
H Industriell process Choklad eller kakao tillfört (H0231); Nöt eller frö tillfört (H0177); Socker eller sirap tillfört (H0136)
J Konserveringsmetod Okänd konserveringsmetod (J0001)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Opaketerad produkt (M0003)
N Förpackningsmaterial Oförpackad (N0003)
P Etikettinformation Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)