Information om analyserat livsmedel


Punschrulle

Projekt:
2004 Konditoribitar
Livsmedelsnummer:
1656

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Bageriprodukter, söta och/eller feta (A0821)
B Artklassificering Sockerproducerande planta (B1012)
C Del av växt/djur Sackaros (C0210)
E Fysisk form Hel, formad (E0147)
F Värmebehandling Delvis värmebehandlad (F0018)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod okänd (G0001)
H Industriell process Frukt tillfört (H0147); Havre tillfört (H0322); Mjölk eller mjölkprodukt tillfört (H0297); Nöt eller frö tillfört (H0177); Saltad (H0173); Smak- eller kryddextrakt tillfört (H0100); Vegetabiliskt fett eller olja tillfört (H0263); Vete tillfört (H0319); Äg
J Konserveringsmetod Konserverad genom att tillföra kemikalie (J0100)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Låda, box, ask (M0213); Papper (M0159)
N Förpackningsmaterial Papper (N0039)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)