Information om analyserat livsmedel


Potatisbakelse m. vaniljkräm smörkräm marsipan

Projekt:
2004 Konditoribitar
Livsmedelsnummer:
1659

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Bageriprodukter, söta och/eller feta (A0821)
B Artklassificering Vete grupp (B1312)
C Del av växt/djur Mjöl/frövita, grodd och kli borttaget (Endosperm) (C0208)
E Fysisk form Hel, formad (E0147)
F Värmebehandling Delvis värmebehandlad (F0018)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod okänd (G0001)
H Industriell process Bakpulver tillfört (H0351); Fett tillfört (H0221); Fylld eller fyllning (H0207); Grädde tillfört (H0296); Nöt eller frö tillfört (H0177); Pudding eller vaniljkräm tillfört (H0132); Smaksatt, kryddor (H0229); Socker eller sirap tillfört (H0136)
J Konserveringsmetod Kyld (J0131)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)