Information om analyserat livsmedel


Hårt bröd glutenfritt fibrer ca 7%

Projekt:
2000 Knäckebröd
Livsmedelsnummer:
168

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Ojäst bröd (A0819)
B Artklassificering Vete grupp (B1312)
C Del av växt/djur Stärkelse (C0203)
E Fysisk form Hel, formad (E0147)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Bakad eller rostad i ugn (G0005)
H Industriell process Bakpulver tillfört (H0351); Glutenfritt (H0750); Jäst tillfört (H0753); Mjölk eller mjölkprodukt tillfört (H0297); Salt tillfört (H0367); Socker eller sirap tillfört (H0136)
J Konserveringsmetod Torkad (J0116)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Papper (M0159)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Glutenfri (P0174); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)