Information om analyserat livsmedel


Matlagningsbas m. havre fett 13%

Projekt:
Livsmedelsnummer:
1712
Analys:
Analysvärdena är ett medelvärde av analyser av Oatly imat oc

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Vegetabiliska mejeriprodukter (A0788)
B Artklassificering Havre (B1219)
C Del av växt/djur Frö, skal kvar (C0135)
E Fysisk form Vätska, låg viskositet, utan synliga partiklar (öl, vatten, mjölk) (E0123)
F Värmebehandling Värmebehandlad (F0022)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Salt tillfört (H0367); Vatten tillfört (H0148); Vegetabiliskt fett eller olja tillfört (H0263)
J Konserveringsmetod Konserverad genom att tillföra kemikalie (J0100); Kyld (J0131)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Låda, box, ask (M0213); Papper (M0159)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Fett <15% (Z0186); Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)