Information om analyserat livsmedel


Crème fraiche fett 34%

Projekt:
2023 Uppdatering av laktosvärden
Vetenskapligt namn:
Bos taurus
Livsmedelsnummer:
1719

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Grädde (A0782)
B Artklassificering Ko (B1201)
C Del av växt/djur Grädde el gräddkomponent (C0123)
E Fysisk form Vätska, hög viskositet, utan synliga partiklar (olja) (E0139)
F Värmebehandling Delvis värmebehandlad (F0018)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Homogeniserad eller emulsifierad (H0306); Mjölksyra, andra kulturer fermenterad (H0107)
J Konserveringsmetod Konserverad genom fermentering (J0104); Kyld (J0131); Pastöriserad (J0135)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Fett 30-45% (Z0196); Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)