Information om analyserat livsmedel


Ostkaka lätt osötad fett 3%

Projekt:
2023 Uppdatering av laktosvärden
Livsmedelsnummer:
1773

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Övriga ostprodukter (A0787)
B Artklassificering Ko (B1201)
C Del av växt/djur Mjölk (C0235)
E Fysisk form Halvfast med fasta bitar (E0134)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod okänd (G0001)
H Industriell process Fruktsocker tillfört (H0168); Mjölk eller mjölkprodukt tillfört (H0297); Nöt eller frö tillfört (H0177); Smak- eller kryddextrakt tillfört (H0100); Stärkelse tillfört (H0146); Ägg tillfört (H0186)
J Konserveringsmetod Konserverad genom att tillföra kemikalie (J0100); Kyld (J0131)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Människoföda (P0026); Sockerfri (P0056)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Fett 3-4% (Z0179); Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)