Information om analyserat livsmedel


Saft konc.

Projekt:
Livsmedelsnummer:
1819

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Dryck utan alkohol (A0842)
B Artklassificering Sockerproducerande planta (B1012)
C Del av växt/djur Vitt socker (C0157)
E Fysisk form Vätska, låg viskositet, utan synliga partiklar (öl, vatten, mjölk) (E0123)
F Värmebehandling Värmebehandling okänd (F0001)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Socker eller sirap tillfört (H0136); Vatten tillförd eller bortförd (H0254)
J Konserveringsmetod Konserverad genom att tillföra kemikalie (J0100)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Flaska (M0214); Plast (M0172)
N Förpackningsmaterial Plast (N0036)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)