Information om analyserat livsmedel


Mjuk nougat m. kolasås jordnötter mjölkchokladöverdrag

Projekt:
2024 Inlånade värden
Livsmedelsnummer:
1853
Analys:
Värden inlånade från Department of Health (2013). Nutrient a

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Choklad eller chokladprodukt (A0839)
B Artklassificering Sockerproducerande planta (B1012)
C Del av växt/djur Sackaros (C0210)
E Fysisk form Hel, formad (E0147)
F Värmebehandling Värmebehandling okänd (F0001)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Choklad eller kakao tillfört (H0231); Jordnöt eller jordnötssmör tillfört (H0124); Mjölk eller mjölkprodukt tillfört (H0297); Nöt eller frö tillfört (H0177); Salt tillfört (H0367); Socker eller sirap tillfört (H0136); Vegetabiliskt fett eller olja tillför
J Konserveringsmetod Okänd konserveringsmetod (J0001)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Plast (M0172); Påse (M0197)
N Förpackningsmaterial Plast (N0036)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Geografisk plats eller region inte känd (R0001)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)