Information om analyserat livsmedel


Kakaopulver fett 20-22%

Projekt:
2023 Uppdatering av laktosvärden
Vetenskapligt namn:
Theobroma cacao L.
Livsmedelsnummer:
1886

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Choklad eller chokladprodukt (A0839)
B Artklassificering Kakao (B1318)
C Del av växt/djur Hela frön, fullkorn, gryn, bönor (C0133)
E Fysisk form Finmald (E0106)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Fett tillfört (H0221); Lagrad (H0253)
J Konserveringsmetod Konserverad genom fermentering (J0104)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Fett 15-30% (Z0185); Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)