Information om analyserat livsmedel


Pasta makaroner spagetti okokt glutenfri

Livsmedelsnummer:
2220

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Pasta och liknande produkter (A0815)
B Artklassificering Majs (B1580)
C Del av växt/djur Stärkelse (C0203)
E Fysisk form Hel, formad (E0147)
F Värmebehandling Ej värmebehandlad (rå) (F0003)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Ris tillfört (H0321); Soja tillfört (H0338); Spannmål tillfört (H0152)
J Konserveringsmetod Torkad (J0116)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Låda, box, ask (M0213); Papper (M0159)
N Förpackningsmaterial Papper (N0039)
P Etikettinformation Glutenfri (P0174); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)