Information om analyserat livsmedel


Pepparkaka glutenfri

Livsmedelsnummer:
2222

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Bageriprodukter, söta och/eller feta (A0821)
B Artklassificering Spannmål (B1324)
C Del av växt/djur Frö (C0155)
E Fysisk form Hel, formad (E0147)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Bakad eller rostad i ugn (G0005)
H Industriell process Bakpulver tillfört (H0351); Grönsak tillförd (H0212); Kryddor eller örter tillsatt (H0151); Majs tillfört (H0320); Modifierad stärkelse tillfört (H0279); Ris tillfört (H0321); Saltad (H0173); Socker eller sirap tillfört (H0136)
J Konserveringsmetod Okänd konserveringsmetod (J0001)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Låda, box, ask (M0213); Papper (M0159)
N Förpackningsmaterial Papper (N0039)
P Etikettinformation Glutenfri (P0174); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)