Information om analyserat livsmedel


Kex digestive fullkorn glutenfri

Livsmedelsnummer:
2223

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Bageriprodukter, söta och/eller feta (A0821)
B Artklassificering Vete grupp (B1312)
C Del av växt/djur Stärkelse (C0203)
E Fysisk form Hel, formad (E0147)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Bakad eller rostad i ugn (G0005)
H Industriell process Bakpulver tillfört (H0351); Majs tillfört (H0320); Margarin tillfört (H0272); Mjölk eller mjölkprodukt tillfört (H0297); Saltad (H0173); Smaksatt, kryddor (H0229); Socker eller sirap tillfört (H0136)
J Konserveringsmetod Okänd konserveringsmetod (J0001)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Låda, box, ask (M0213); Papper (M0159)
N Förpackningsmaterial Plast (N0036)
P Etikettinformation Glutenfri (P0174); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)