Information om analyserat livsmedel


Hårt bröd glutenfritt fibrer ca 7,5% berikad typ grovknäcke

Livsmedelsnummer:
2225

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Ojäst bröd (A0819)
B Artklassificering Ris (B1322)
C Del av växt/djur Mjöl/frövita, grodd och kli borttaget (Endosperm) (C0208)
E Fysisk form Hel, formad (E0147)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Bakad eller rostad i ugn (G0005)
H Industriell process Bakpulver tillfört (H0351); Jäst tillfört (H0753); Majs tillfört (H0320); Margarin tillfört (H0272); Mineral tillfört som berikning (H0159); Modifierad stärkelse tillfört (H0279); Salt tillfört (H0367); Socker eller sirap tillfört (H0136); Stärkelse tillf
J Konserveringsmetod Ej konserverad (J0003)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Låda, box, ask (M0213); Papper (M0159)
N Förpackningsmaterial Papper (N0039)
P Etikettinformation Glutenfri (P0174); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)