Information om analyserat livsmedel


Klassisk gräddsås fett 6%

Livsmedelsnummer:
2229

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Sås i maträtt (A0862)
B Artklassificering Ko (B1201)
C Del av växt/djur Fet grädde - mjölkfett >36% (C0161)
E Fysisk form Vätska, låg viskositet, utan synliga partiklar (öl, vatten, mjölk) (E0123)
F Värmebehandling Delvis värmebehandlad (F0018)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Animaliskt fett eller olja tillfört (H0262); Fruktjuice tillfört (H0362); Färg tillförd (H0150); Kryddor eller örter tillsatt (H0151); Mjölk tillfört (H0184); Modifierad stärkelse tillfört (H0279); Saltad (H0173); Socker eller sirap tillfört (H0136); Soja
J Konserveringsmetod Kyld (J0131); Pastöriserad (J0135)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Låda, box, ask (M0213); Papper (M0159)
N Förpackningsmaterial Plast (N0036)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Danmark (R0204)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)