Information om analyserat livsmedel


Ostsås fett 8%

Livsmedelsnummer:
2230

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Sås i maträtt (A0862)
B Artklassificering Ko (B1201)
C Del av växt/djur Mjölk (C0235)
E Fysisk form Vätska, hög viskositet, med små partiklar (Dressing) (E0121)
F Värmebehandling Delvis värmebehandlad (F0018)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Grädde tillfört (H0296); Kryddor eller örter tillsatt (H0151); Modifierad stärkelse tillfört (H0279); Ost tillfört (H0143); Saltad (H0173)
J Konserveringsmetod Kyld (J0131); Pastöriserad (J0135)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Låda, box, ask (M0213); Papper (M0159)
N Förpackningsmaterial Plast (N0036)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Danmark (R0204)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)