Information om analyserat livsmedel


Bearnaisesås fett ca 40%

Livsmedelsnummer:
2231

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Sås i maträtt (A0862)
B Artklassificering Raps (B1248)
C Del av växt/djur Olja från frön (C0307)
E Fysisk form Vätska, hög viskositet, med små partiklar (Dressing) (E0121)
F Värmebehandling Värmebehandling okänd (F0001)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod okänd (G0001)
H Industriell process Färg tillförd (H0150); Grönsak tillförd (H0212); Kryddor eller örter tillsatt (H0151); Mjölk eller mjölkprodukt tillfört (H0297); Vatten tillfört (H0148)
J Konserveringsmetod Konserverad genom att tillföra kemikalie (J0100); Kyld (J0131)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Plast (M0172); Påse (M0197)
N Förpackningsmaterial Plast (N0036)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)