Information om analyserat livsmedel


Rödvinssås fett 1,5%

Livsmedelsnummer:
2232

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Sås i maträtt (A0862)
B Artklassificering Vindruva (B1329)
C Del av växt/djur Frukt, skal borttaget (C0138)
E Fysisk form Vätska, låg viskositet, utan synliga partiklar (öl, vatten, mjölk) (E0123)
F Värmebehandling Delvis värmebehandlad (F0018)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod okänd (G0001)
H Industriell process Färg tillförd (H0150); Grädde tillfört (H0296); Grönsak tillförd (H0212); Kryddor eller örter tillsatt (H0151); Modifierad stärkelse tillfört (H0279); Syrad (H0200); Vegetabiliskt fett eller olja tillfört (H0263)
J Konserveringsmetod Konserverad genom att tillföra kemikalie (J0100); Kyld (J0131)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Plast (M0172); Påse (M0197)
N Förpackningsmaterial Plast (N0036)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)