Information om analyserat livsmedel


Pommes frites friterad potatis fett ca 17% tillagad på restaurang

Projekt:
2023 Uppdatering av laktosvärden
Livsmedelsnummer:
246

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Potatisrätter (A0830)
B Artklassificering Potatis (B1218)
C Del av växt/djur Knöl (C0308)
E Fysisk form Delad i bitar (E0152)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Friterad (G0029)
H Industriell process Fett eller olja vid fritering (H0233); Tidigare fryst (H0241)
J Konserveringsmetod Ej konserverad (J0003)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Geografisk plats eller region inte känd (R0001)
Z Utmärkande drag Fett 15-30% (Z0185); Snabbmatsrestaurang tillverkat (Z0111)