Information om analyserat livsmedel


Korv ren rå

Livsmedelsnummer:
3141

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Korv eller liknande produkt (A0798)
B Artklassificering Ren (B1509)
C Del av växt/djur Skelett kött del, utan ben och utan skinn (C0268)
E Fysisk form Fast (E0151)
F Värmebehandling Ej värmebehandlad (rå) (F0003)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Färg tillförd (H0150); Lagrad (H0253); Rökt eller rök smaksatt (H0172); Salt tillfört (H0367)
J Konserveringsmetod Konserverad genom att tillföra kemikalie (J0100); Konserverad genom fermentering (J0104); Kyld (J0131)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Plast (M0172)
N Förpackningsmaterial Plast (N0036)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Fett 15-30% (Z0185)