Information om analyserat livsmedel


Sill inlagd olika smaker

Livsmedelsnummer:
3500

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Fisk (A0802)
B Artklassificering Sill (B1586)
C Del av växt/djur Skelett kött del, utan ben och utan skinn (C0268)
E Fysisk form Delad i bitar (E0152)
F Värmebehandling Ej värmebehandlad (rå) (F0003)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Socker eller sirap tillfört (H0136); Vatten tillfört (H0148)
J Konserveringsmetod Konservering genom att tillsätta syra (J0149); Kyld (J0131)
K Förpackningsmedium Förpackat i ätlig lag (K0011)
M Förpackningstyp Burk (M0215); Glas (M0130); Metall (M0151)
N Förpackningsmaterial Glas (N0040); Metall (N0041)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Nordöstra Atlanten FAO 27 (R0135)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112); Utan lag (Z0219)