Information om analyserat livsmedel


Vitlök

Projekt:
2024 Inlånade värden
Vetenskapligt namn:
Allium sativum L.
Livsmedelsnummer:
371

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Krydda (A0857)
B Artklassificering Vitlök (B1233)
C Del av växt/djur Lök (C0290)
E Fysisk form Hel, naturligt formad (E0150)
F Värmebehandling Ej värmebehandlad (rå) (F0003)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Ingen industriell process tillämpad (H0003)
J Konserveringsmetod Ej konserverad (J0003)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Opaketerad produkt (M0003)
N Förpackningsmaterial Oförpackad (N0003)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Asien, södra (R0349)
Z Utmärkande drag Domesticerad eller odlad (Z0154)