Information om analyserat livsmedel


Grönsaksblandning el. pickels sockrad inlagd u. lag

Projekt:
2023 Uppdatering av laktosvärden
Livsmedelsnummer:
403

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Grönsaksprodukter (A0827)
B Artklassificering Gurka (B1404)
C Del av växt/djur Frukt, oskalad, kärna kvar (C0140)
E Fysisk form Delad eller mald (E0122)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Grönsak tillförd (H0212); Inlagd (H0190); Socker eller sirap tillfört (H0136); Syrad (H0200)
J Konserveringsmetod Konserverad genom fermentering (J0104)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Utan lag (Z0219)