Information om analyserat livsmedel


Sparris vit konserv. u. lag

Vetenskapligt namn:
Asparagus officinalis L.
Livsmedelsnummer:
404

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Grönsaksprodukter (A0827)
B Artklassificering Sparris (B1415)
C Del av växt/djur Stam eller stjälk (C0101)
E Fysisk form Hel, naturligt formad (E0150)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod okänd (G0001)
H Industriell process Industriell process inte känd (H0001)
J Konserveringsmetod Steriliserad/hermetiserad (J0123)
K Förpackningsmedium Annat förpackningsmedium (K0004)
M Förpackningstyp Burk (M0215); Metall (M0151)
N Förpackningsmaterial Metall (N0041)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112); Utan lag (Z0219)