Information om analyserat livsmedel


Ajvar relish

Projekt:
2005 Riksmaten2
Livsmedelsnummer:
417

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Grönsaksprodukter (A0827)
B Artklassificering Paprika, olika färger (B2628)
C Del av växt/djur Frukt, oskalad, kärna eller frö borttaget (C0139)
E Fysisk form Delad eller mald (E0122)
F Värmebehandling Värmebehandling okänd (F0001)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Grönsak tillförd (H0212); Kryddor eller örter tillsatt (H0151); Saltad (H0173); Socker eller sirap tillfört (H0136); Vegetabiliskt fett eller olja tillfört (H0263); Ättiksyra (inlagd) (H0300)
J Konserveringsmetod Okänd konserveringsmetod (J0001)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Geografisk plats eller region inte känd (R0001)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)