Information om analyserat livsmedel


Dressing konserv. fett ca 25%

Projekt:
2023 Uppdatering av laktosvärden
Livsmedelsnummer:
42

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Dressing, majonnäs (A0859)
B Artklassificering Oljeproducerande planta (B1017)
C Del av växt/djur Fett eller olja (C0190)
E Fysisk form Vätska, hög viskositet, med små partiklar (Dressing) (E0121)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod okänd (G0001)
H Industriell process Kryddor eller örter tillsatt (H0151); Syrad (H0200)
J Konserveringsmetod Okänd konserveringsmetod (J0001)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Geografisk plats eller region inte känd (R0001)
Z Utmärkande drag Fett 15-30% (Z0185); Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)