Information om analyserat livsmedel


Fefferoni konserv. inlagd

Projekt:
2005 Riksmaten2
Livsmedelsnummer:
423

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Grönsaksprodukter (A0827)
B Artklassificering Stark peppar (B1643)
C Del av växt/djur Hel växt eller de mesta delarna används (C0150)
E Fysisk form Hel, naturligt formad (E0150)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod okänd (G0001)
H Industriell process Syrad (H0200); Ättiksyra (inlagd) (H0300)
J Konserveringsmetod Steriliserad/hermetiserad (J0123)
K Förpackningsmedium Förpackat i ätlig lag (K0011)
M Förpackningstyp Burk (M0215); Metall (M0151)
N Förpackningsmaterial Metall (N0041)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Geografisk plats eller region inte känd (R0001)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)