Information om analyserat livsmedel


Nudlar risnudlar kokta

Projekt:
2009-10 Lånade livsmedel
Vetenskapligt namn:
Oryza sativa L.
Livsmedelsnummer:
4448

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Pasta och liknande produkter (A0815)
B Artklassificering Ris (B1322)
C Del av växt/djur Frö, skal borttaget (C0134)
E Fysisk form Finmald (E0106)
F Värmebehandling Ej värmebehandlad (rå) (F0003)
G Tillagningsmetod kokt i mycket vätska (G0016)
H Industriell process Ingen industriell process tillämpad (H0003)
J Konserveringsmetod Ej konserverad (J0003)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Geografisk plats eller region inte känd (R0001)
Z Utmärkande drag Hemlagat (Z0109)