Information om analyserat livsmedel


Potatis kokt m. salt tillagad i storhushåll

Projekt:
Vetenskapligt namn:
Solanum tuberosum
Livsmedelsnummer:
4516

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Potatis och stärkelserika rötter (A0829)
B Artklassificering Potatis (B1218)
C Del av växt/djur Knöl (C0308)
E Fysisk form Hel, naturligt formad (E0150)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod kokt och avrunnen (G0015)
H Industriell process Ingen industriell process tillämpad (H0003)
J Konserveringsmetod Konserverad genom att tillsätta organisk (J0155); Konserverad genom förpackning i modifier (J0111)
K Förpackningsmedium Förpackat i ätlig lag (K0011)
M Förpackningstyp Påse (M0197)
N Förpackningsmaterial Papper (N0039); Plast (N0036)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Odlingsförhållanden (Z0207); Restaurang eller snabbmat tillverkat (Z0119)