Information om analyserat livsmedel


Laxbullar tillagade m. sås

Livsmedelsnummer:
4601

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Fisk- och skaldjursprodukt (A0803)
B Artklassificering Fisk, benig (B1365)
C Del av växt/djur Skelett kött del, utan ben och utan skinn (C0268)
E Fysisk form Mald (E0136)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod Tillagad i mikro (G0011)
H Industriell process Industriell process inte känd (H0001)
J Konserveringsmetod Steriliserad/hermetiserad (J0123)
K Förpackningsmedium Förpackat i ätlig lag (K0011)
M Förpackningstyp Burk (M0215)
N Förpackningsmaterial Metall (N0041)
P Etikettinformation Människoföda (P0026)
R Ursprung Nordöstra Atlanten FAO 27 (R0135)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)