Information om analyserat livsmedel


Bostongurka

Projekt:
2023 Uppdatering av laktosvärden
Livsmedelsnummer:
488

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Grönsaksprodukter (A0827)
B Artklassificering Gurka (B1404)
C Del av växt/djur Frukt, oskalad, kärna kvar (C0140)
E Fysisk form Delad i bitar (E0152)
F Värmebehandling Värmebehandling okänd (F0001)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod ej tillämplig (G0003)
H Industriell process Grönsak tillförd (H0212); Inlagd (H0190); Kryddor eller örter tillsatt (H0151); Syrad (H0200)
J Konserveringsmetod Okänd konserveringsmetod (J0001)
K Förpackningsmedium Annat förpackningsmedium (K0004)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Människoföda (P0026)
R Ursprung Geografisk plats eller region inte känd (R0001)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112)