Information om analyserat livsmedel


Ättiksgurka u. lag

Projekt:
2023 Uppdatering av laktosvärden
Livsmedelsnummer:
491

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Grönsaksprodukter (A0827)
B Artklassificering Gurka (B1404)
C Del av växt/djur Frukt, oskalad, kärna kvar (C0140)
E Fysisk form Hel, naturligt formad (E0150)
F Värmebehandling Värmebehandling okänd (F0001)
G Tillagningsmetod Tillagningsmetod okänd (G0001)
H Industriell process Kryddor eller örter tillsatt (H0151); Saltad (H0173); Socker eller sirap tillfört (H0136); Syrad (H0200); Ättiksyra (inlagd) (H0300)
J Konserveringsmetod Konservering genom att tillsätta syra (J0149)
K Förpackningsmedium Förpackat i vinäger med socker (K0010)
M Förpackningstyp Okänd förpackning (M0001)
N Förpackningsmaterial Okänt förpackningsmaterial (N0001)
P Etikettinformation Konsument grupp ej tillämpbar (P0003); Människoföda (P0026)
R Ursprung Sverige (R0376)
Z Utmärkande drag Livsmedelsindustri tillverkat (Z0112); Utan lag (Z0219)