Information om analyserat livsmedel


Broccoli kokt u. salt frysvara

Vetenskapligt namn:
Brassica oleracea var. botrytis L
Livsmedelsnummer:
4939

Klassificering enligt LanguaL

Livsmedel är klassificerade enligt den europeiska standarden LanguaL. För äldre livsmedel saknas ibland klassificering.

Beskrivning av livsmedlet

Beskrivning av livsmedlet

Klassificering

Klassificering
A Livsmedelsgrupp enligt EuroFIR Grönsaker och svamp (A0826)
B Artklassificering Broccoli (B1443)
C Del av växt/djur Blomma (C0237)
E Fysisk form Hel, naturligt formad (E0150)
F Värmebehandling Fullständigt upphettad (F0014)
G Tillagningsmetod kokt och avrunnen (G0015)
H Industriell process Ingen industriell process tillämpad (H0003)
J Konserveringsmetod Fryst (J0136)
K Förpackningsmedium Utan förpackningsmedium (K0003)
M Förpackningstyp Opaketerad produkt (M0003)
N Förpackningsmaterial Oförpackad (N0003)
P Etikettinformation Människoföda (P0026)
R Ursprung Europa (R0355)
Z Utmärkande drag